Ambitie

Onze ambitie is om als Sligro Food Group de onbetwiste marktleider in foodservice en de referentie op Good Food in de Benelux te zijn. 

Kompas

Wij zien het als onze rol om 'iedere professional in food écht verder te brengen'. In ons vak gaat het steeds meer niet alleen om het correct, tegen de juiste prijs, op tijd en volledig beleveren van onze klanten van food en aan food gerelateerde non-foodproducten, onze klanten verwachten meer van ons. Men wil ontzorgd worden via tal van diensten en data en digitalisering vormen daarbij in toenemende mate een  belangrijke basis. 

kompas

Wij hanteren daarbij twee assen die we goed in balans trachten te houden, de as van intense focus op de klant en die van excellent in de uitvoering. Een totale organisatie die altijd een extra stap zet voor een klant en begrijpt hoe cruciaal onze rol is in de bedrijfsvoering van onze klanten en de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Tegelijkertijd verlangt onze klant een efficiënte supplychain en zien we een toenemend belang van data, (digitale) platforms, systemen en innovatie.

De organisatie wordt gedreven door onze resultaatgerichte, ondernemende cultuur. Daarin staat steeds de langetermijnrelatie met klanten, medewerkers, leveranciers en andere stakeholders centraal. Onze gezamenlijke passie voor lekker, goed en eerlijk eten is verankerd in het DNA van ons bedrijf.