Corona-effect Sligro Food Group: stevig, maar onder controle 

Vandaag publiceerden wij een uitgebreide update over het effect van corona op Sligro Food Group en de manier waarop wij daarmee omgaan. Wij lezen nu in diverse media dat de informatie die wij gaven over onder andere bezorgomzet en EBITDA in relatie wordt gebracht tot het volledige boekjaar 2020. Dat is niet juist, het gaat hier specifiek over de periode waarin de corona-maatregelen op de horeca van kracht zijn. 

In het persbericht dient u de betreffende alinea als volgt te lezen: 

‘In navolging van het wegvallen van de omzet hebben wij direct een groot pakket aan maatregelen in gang gezet om de terugval in omzet, zo veel mogelijk in kostenafbouw te compenseren. In combinatie met het gebruik van steunmaatregelen die vanuit onze overheden worden geboden verwachten wij dat in de maanden waarin de corona-maatregelen op de horeca van kracht zijn de EBITDA nog break even tot licht positief zal zijn. Als de markt herstelt zal ook onze winstgevendheid weer verbeteren.' 

Het volledige bericht vindt u hieronder. 

Download Persbericht Corona-effect - UPDATE 
(467,2 kB)
 

Veghel, 19 maart 2020 

Namens de directie van Sligro Food Group N.V. 
Koen Slippens, CEO 
Rob van der Sluijs, CFO 

Wilt u persberichten van Sligro Food Group in uw mailbox ontvangen? Mail dan uw naam, adresgegevens en het e-mailadres waarop de persberichten binnen moeten komen naar Charissa Kleij: ckleij@sligro.nl