Koen Slippens genomineerd voor Corporate Innovator of the Year


Directievoorzitter Koen Slippens van Sligro Food Group is genomineerd voor de titel Corporate Innovator of the Year.

Samen met onder andere Govert Hamers van Vanderlande Industries, Martin van den Brink van ASML, Margrethe Jonkman van Friesland Campina en Paul Polman van Unilver staat Koen Slippens op de lijst van 25 succesvolle bestuursvoorzitters uit Nederland.

Corporate Innovator of the Year
De Corporate Innovator of the Year is een onderscheiding voor de persoon die het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland en middels innovatie een organisatie of sector significant heeft weten te transformeren.

Uitreiking 14 november
Zakenmagazine Management Team en Accenture zoeken dit jaar samen naar de leiders die een bijdrage leveren aan innovatie in Nederland. 25 Leiders zijn doorgedrongen tot de shortlist van genomineerden, waaronder directievoorzitter Koen Slippens van Sligro Food Group. De Innovator of the Year 2014 wordt op 14 november bekend gemaakt tijdens het event ‘Accenture Innovation Awards’ in DeFabrique in Utrecht. De prijs werd vorig jaar gewonnen door Rob van Leen van DSM.

Voor meer informatie over de 25 corporate innovators van Nederland, de prijs of het evenement, kijk op innovation-awards.nl