Nieuwe Sligro Zelfbedieningsgroothandel Maastricht geopend!


Op maandag 10 maart opende burgemeester Onno Hoes de nieuwe Sligro Zelfbedieningsgroothandel in Maastricht. Het is de eerste vestiging van de nieuwe generatie Sligro, waar 'Groots in genieten' centraal staat.

Woordvoerder Wilco Jansen: "Over elk detail is nagedacht. Er is veel meer marktbeleving en het geheel doet aan Zuid-Europese vershallen denken. Achter de schermen is lang gewerkt aan de vernieuwde formule 3.0. We hebben het hier over de derde generatie". De nieuwe vestiging in Maastricht is het uitgangspunt bij de doorontwikkeling van andere, grote Sligro-vestigingen in Nederland.

 

sligro maatstricht

Opening
De openingshandeling van burgemeester Onno Hoes van Maastricht gebeurde om 12.45 uur, in de aanwezigheid van CEO Koen Slippens, van Sligro Food Group. Hoes over de keuze van Sligro voor zijn stad: "Maastricht is een uitgesproken Europese stad met een grote belangstelling voor alles wat met gastronomie te maken heeft. Het nieuwe concept van Sligro sluit daar naadloos op aan en is een aanwinst voor de stad en zijn horecaondernemers." Na de officiële openingshandeling kregen de aanwezigen een rondleiding. Bekijk hieronder de video van de nieuwe Sligro.

 

Sligro Maastricht 2014