Sligro en KNVB gestart met programma 'Lekker Bezig' 

Sligro en KNVB staken in september de handen uit de mouwen om voetbalvereniging HC & FC Victoria in Loosdrecht te helpen met het aanbieden van gezonde producten in de kantine. Dit was de kick-off van het landelijke programma ‘Lekker bezig’ met als doel een gezonde en verantwoorde leefstijl in het amateurvoetbal te bevorderen. 

Bitterballen en radijsjes

Corné Mulders, directeur Sligro Zelbedieningsvestigingen weet wel hoe. "Eigenlijk is het heel simpel. Als je op de schaal met bitterballen ook dertig radijsjes legt, en je gaat daarmee rond, dan zijn de radijsjes ook op. Maar het zit hem ook in lekkere tosti's en goede sandwiches. Een beetje creatief verpakt in een pitabroodje in plaats van een saaie boterham, met wat tzatziki erop in plaats van mayonaise. Het zit hem in heel veel kleine dingen."

Sligro KNVB

 

'LEKKER BEZIG'-programma

Alle voetbalverenigingen in Nederland die aan de slag willen met het aanbieden van gezonde producten kunnen via www.samenlekkerbezig.nl een gratis startpakket aanvragen met praktische thema’s en gezonde tips voor in de kantine.

Bekijk hieronder het filmpje van de aftrap! 

Kick-off Lekker Bezig!