Sligro Food Group neemt online kerstgeschenkenaanbieder Tintelingen over

Sligro Food Group N.V., gevestigd te Veghel en NMDAA Holding B.V., gevestigd te Apeldoorn, delen mede dat verwacht mag worden dat overeenstemming zal worden bereikt over de overname van alle aandelen van Tintelingen B.V. door Sligro Food Group Nederland B.V.

Tintelingen is gespecialiseerd in zogeheten eigen keuze kerstgeschenken en levert daarvoor fysieke of digitale geefmomenten aan bedrijven. Na het ontvangen van een geheel op maat gemaakte cadeaucheque kunnen medewerkers een bestelling plaatsen in een eveneens op maat gemaakte webshop. Tintelingen verrast de ontvangende medewerkers met optimale cadeauconcepten, waarbij de werkgever compleet ontzorgd wordt.

Klik hier voor de website van Tintelingen

Sligro behoort tot de grootste kerstpakkettenleveranciers van Nederland. Dit geschiedt vooral via de traditionele kerstpakketten en op bescheiden schaal met partners, via online keuzegeschenken. Met de acquisitie van Tintelingen heeft Sligro Food Group binnen beide marktsegmenten een toonaangevende positie.

Gebruik onderstaande link voor het volledige persbericht.

Download Overname Tintelingen
(39,7 kB)

Wilt u persberichten van Sligro Food Group in uw mailbox ontvangen? Mail dan uw naam, adresgegevens en het e-mailadres waarop de persberichten binnen moeten komen naar Mieke van de Valk: mvdvalk@sligro.nl