Sligro in Haarlem heropend

Volledig vernieuwd 
De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd. Het resultaat mag er zijn. Het assortiment is uitgebreid inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, groenten & fruit en brood & banket.

Duurzaam
Er is veel geïnvesteerd in de duurzaamheid van het pand. Net als alle andere recente Sligropanden is ook dit nu volledig gasloos. Verwarming gebeurt via warmteterugwinning uit de koelinstallaties, waarmee zo’n 65.000 m3 gas wordt bespaard en waardoor de CO2-uitstoot met 118.000 kilo gereduceerd wordt. De koelinstallaties werken met behulp van 100% natuurlijk koudemiddel. Met LED-verlichting wordt 49% energie bespaard en het parkeerterrein is voorzien van laadpalen.  

Kees Kiestra, directeur zelfbedieningsgroothandels: “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus, want wij bleven gewoon in bedrijf en we hebben geprobeerd de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken. Dat is prima gelukt en naarmate de verbouwing vorderde werden de klanten bijna enthousiaster dan wijzelf! Echt elke horecaondernemer en MKB-er kan bij ons terecht voor zijn bedrijfsmatige inkopen”.

Video-impressie