Trading update eerste kwartaal 2022

Veghel, 21 april 2022 - Sligro Food Group N.V. realiseerde over het eerste kwartaal van 2022 een omzet van € 468 miljoen, een toename van € 140 miljoen of 42,7% ten opzichte van de omzet van € 328 miljoen in 2021.

Gedurende het kwartaal zagen we een sterk herstel van onze omzetten. In januari verkeerden we nog grotendeels in een lockdown, in februari zagen we week na week herstel en tegen het einde van maart lag de omzet in vrijwel alle klantsegmenten, alsmede het totaal, weer op het niveau van voor COVID.

Wij verwachten dat het herstel van onze afzetmarkten zich de komende kwartalen nog zal doorzetten. De ontwikkelingen na de zomer zijn mede afhankelijk van de ontwikkelingen in Oekraïne en daarmee minder goed te voorspellen. Wij richten ons vooral op de kansen die ons de komende tijd geboden worden in een markt in herstel in Nederland en België.

Wij onthouden ons van een concrete voorspelling van de halfjaarresultaten. De halfjaarcijfers zullen op 21 juli a.s. worden gepubliceerd.

Namens Sligro Food Group N.V.    

Koen Slippens, CEO
Rob van der Sluijs, CFO

Klik hier voor het volledige persbericht. 

Wilt u persberichten van Sligro Food Group per e-mail ontvangen? Mail dan uw naam, adresgegevens en het e-mailadres waar u de persberichten wil ontvangen naar: 
Charissa Kleij: ckleij@sligro.nl