Vernieuwde Sligro Enschede geopend! 

Maandag 30 maart opende Sligro Enschede opnieuw haar deuren na een grootste verbouwing. Wethouder Welman van Enschede verrichtte de openingshandeling, onder toeziend oog van een groot aantal top- en sterrenkoks zoals Martin Kruithof (De Lindehof **) en Lars van Galen (’t Lansink*). 

Sligro Enschede werd de afgelopen maanden volledig verbouwd en uitgebreid, geheel in de nieuwe stijl. De nieuwe vestiging heeft meer dan 40.000 artikelen in het assortiment. Daarnaast is er veel aandacht voor verse producten zoals groenten, fruit, vis, wild en gevogelte.

Sligro Enschede

Willem-Jan Strijbosch, directeur Foodservice Sligro Food Group:

“Dit is de vierde Sligro-vestiging van de nieuwe generatie die wij ontwikkelden. Het begrip ‘Groots in genieten’ staat daarbij centraal. In Enschede kregen wij de mogelijkheid om het pand van de buren over te nemen en bouwkundig samen te voegen tot één pand. Dat resulteerde in dit hypermoderne pand met een verkoopvloeroppervlak van zo’n 8.000 m2. Daarbij springen de versafdelingen voor vis, vlees, wild en gevogelte, AGF en kaas echt in het oog."

Sligro Enschede

Sligro 3.0.

Enschede is de vierde stad in Nederland waar ondernemers de beschikking hebben over ‘Sligro 3.0’, na Maastricht, Eindhoven en Gouda. Sligro 3.0. is het uitgangspunt van de
doorontwikkeling van alle andere Sligro-vestigingen in Nederland.

Bekijk hieronder de video! 

Sligro Enschede wordt vernieuwd: feestelijke heropening