Sligro Food Group in top drie best beoordeelde werkgevers 2016 

Vacature- en carrièremarktplaats Glassdoor heeft de jaarlijkse  Top 20 Best Beoordeelde Werkgevers in Nederland gepresenteerd. Sligro Food Group is daar op de 3e plaats geëindigd. 

Het is voor de tweede keer in korte tijd dat Sligro Food Group hoogt scoort in een landelijk onderzoek naar goed werkgeverschap.

Jeroen de Bree, directeur P&O van Sligro Food Group: “Natuurlijk zijn wij trots op deze score! Ondanks dat wij vinden dat ‘goed werkgeverschap’ geen wedstrijd tussen bedrijven moet zijn, maar het resultaat van onze jarenlange gezamenlijke inspanningen om de menswaarden in onze bedrijfscultuur te borgen en er ook naar te werken. Dit is dus een mooie bevestiging dat de Sligro-medewerkers dit herkennen en waarderen!”

Sligro groepfoto

Vodafone, NS en Sligro Food Group voeren de lijst aan. In tegenstelling tot andere werkgevers-awards is deze Top-20 uitsluitend gebaseerd op de input van de werknemers. Door het vrijwillig achterlaten van een anonieme bedrijfsreview op Glassdoor, hebben werknemers de afgelopen jaren feedback gedeeld over hun baan, werkcultuur en werkgever.

Lees meer in het persbericht van Glassdoor.

Download Glassdoor best beoordeelde werkgevers in Nederland
(275,4 kB)