Sligro Food Group wint Piet Heyn SMA Award 2014


Ieder jaar reikt de Sales Management Association (SMA) prijzen uit aan bedrijven die zich écht onderscheiden op het gebied van innovatief en vooruitstrevend ondernemerschap. Dat gebeurde ook op 30 oktober in een spannende ambiance op het ss Rotterdam. Koen Slippens, CEO van Sligro Food Group, ontving de prestigieuze Piet Heyn SMA Award uit handen van Frank de Grave, oud-minister van defensie. Hij complimenteerde Sligro Food Group met de prachtige behaalde bedrijfsresultaten en sprak uit dat het bedrijf in zijn ogen de méér dan terechte winnaar was.

pietheynaward

Foto: Koen Slippens (rechts), CEO Sligro Food Group, krijgt van Frank de Grave de Award overhandigd.

De Piet Heyn SMA Awards geldt niet alleen als erkenning en waardering voor de winnaar, maar ook voor de andere genomineerde bedrijven. Het toont aan dat ze opvallen in de markt, beschikken over doorzettingsvermogen en grote successen behalen.

Innovatie en groei
SMA voorzitter Coen Bos leidde de avond in, die in het teken stond van ambitie en customer intimacy (het jaarthema van de SMA). Ook keynote sprekers Pieter Zwart (Coolblue) en Frank de Grave gingen op deze onderwerpen in. De genomineerde bedrijven hebben allen hard moeten strijden voor de nominatie. Dit bracht de jury voor een lastige keuze. Vooral het innoverende karakter en het vermogen om continue te groeien in een zeer complexe markt, was voor de jury uiteindelijk de reden om Sligro Food Group tot winnaar te benoemen. Het bedrijf is marktleider in ‘food’, staat dicht bij de afnemer en is in staat om iedereen op maat gemaakte service te bieden.

Lees meer in het onderstaande persbericht.


Download Sligro Food Group wint Piet Heyn SMA Award 2014 Persbericht NL
(441,3 kB)